Gość Beret Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Może ktoś już próbował zrobić glebę w Y10?. Nie mogę nigdzie namierzyć sprężyn obniżających do kombi. Tak więc wszelka pomoc mile widziana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foster Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Może ktoś już próbował zrobić glebę w Y10?. Nie mogę nigdzie namierzyć sprężyn obniżających do kombi. Tak więc wszelka pomoc mile widziana... Osobiście to nie spotkałem się z dedykowanymi dla Y10... Ale... patrząc na to tak: że dla B13 GTI z ABS - amortyzatory są takie same jak w Y10, to powinny pasować dedykowane od NX'a. Sprawdź ten trop. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beret Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 amorki to i w N14 z przodu są takie same...szukam już dość długo i jak na razie nic nie mogę znaleźć..dedykowanych sprężyn obniżających to raczej na pewno nie ma do Y10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Przód to chyba to samo co w N14 jest, więc można byłoby kombinować. Gorzej z tyłem, ale może tak jak Bombel pisał, do kowala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No wlasnie nie jest Nawet zderzaka / lamp/ maski nie podpasujesz Amortyzatory już podpasujesz. Maskę, lampy i zderzak nie wiem czy nie pasują z Sentry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sunny wrocR Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jak juz bedziesz cos wiedzial na temat sprezyn to daj znac a ja jak znajde chwile zeby sciagnac sprezyne eibacha z amorka to pomierze Lepiej znalezc jakies do konkretnej wersji bo twardosc jest dobierana optymalnie do masy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beret Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 hmm...u mnie sprężyny już są skrócone więc mogę jedynie zmierzyć grubość. A waga samochodu to 1022kg. Wiem że ktoś dopasował coś, ale co to było i od czego...ciekaw też jestem czy są jakieś sprężyny obniżające do primery kombi, może coś w ten deseń by pasowało.. [ Dodano: Pon 03 Mar, 2008 13:03 ] A więc sprężyny obniżające na 95% pasują od primery P10. Niestety do sunny Y10 nikt takowych nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.