Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[Y10] Jakie sprężyny obniżające do kombi

Gość Beret

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś już próbował zrobić glebę w Y10?. Nie mogę nigdzie namierzyć sprężyn obniżających do kombi. Tak więc wszelka pomoc mile widziana...

Może ktoś już próbował zrobić glebę w Y10?. Nie mogę nigdzie namierzyć sprężyn obniżających do kombi. Tak więc wszelka pomoc mile widziana...

Osobiście to nie spotkałem się z dedykowanymi dla Y10... :|

Ale... patrząc na to tak: że dla B13 GTI z ABS - amortyzatory są takie same jak w Y10, to powinny pasować dedykowane od NX'a.

Sprawdź ten trop. Pozdr.

amorki to i w N14 z przodu są takie same...szukam już dość długo i jak na razie nic nie mogę znaleźć..dedykowanych sprężyn obniżających to raczej na pewno nie ma do Y10

Gość mushroom
No wlasnie nie jest Nawet zderzaka / lamp/ maski nie podpasujesz

Amortyzatory już podpasujesz. Maskę, lampy i zderzak nie wiem czy nie pasują z Sentry.

Gość Sunny wrocR

Jak juz bedziesz cos wiedzial na temat sprezyn to daj znac a ja jak znajde chwile zeby sciagnac sprezyne eibacha z amorka to pomierze :) Lepiej znalezc jakies do konkretnej wersji bo twardosc jest dobierana optymalnie do masy

hmm...u mnie sprężyny już są skrócone więc mogę jedynie zmierzyć grubość. A waga samochodu to 1022kg. Wiem że ktoś dopasował coś, ale co to było i od czego...ciekaw też jestem czy są jakieś sprężyny obniżające do primery kombi, może coś w ten deseń by pasowało..

[ Dodano: Pon 03 Mar, 2008 13:03 ]

A więc sprężyny obniżające na 95% pasują od primery P10. Niestety do sunny Y10 nikt takowych nie robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...