Gość Rafał79 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Mam pytanko. Muszę wymienić sprzęgło, tzn. docisk, tarczę i łożysko, ponieważ zaczyna mi się ślizgać gdy jest jeszcze nie rozgrzany silnik. Moje pytanie jest: jakiej firmy wybierać i jakie są orientacyjne ceny kompletnego sprzęgła. Przypominam iż posadam micrę z 96 r, k11, 1.0l i przejechane ok 285 tys km. z czego około 200 tys. na gazie. Dziękuję za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 oryginalna tarcza - dorwałem na allegro 50zł+10zł przesyłka nowy olej do skrzyni biegów -35zł chyba wymiana 0zł docisk sprawny, łożysko sprawne chodzi jak nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 oryginalna tarcza - dorwałem na allegro 50zł+10zł przesyłka nowy olej do skrzyni biegów -35zł chyba wymiana 0zł Przeżycia ....................BEZCENNE Za resztę zapłacisz kartą//////////////// :kosci: cenzura :kosci: ///////////////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Rafał79 proszę poczytaj ważniejsze tematy na forum. Szczególnie te "przyklejone" i oznaczone jako ważne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.