Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Chce ktoś w prezencie instrukcję obsługi po włosku ?;-

Yankee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Jakby ktoś była zainteresowany nauką języka włoskiego to chętnie dam w prezencie instrukcję obsługi do Almery N16 właśnie w tym języku. Jest mi zbędna.

Pozdrawiam, Yankee

Podwieszam się, swoją italiano też oddam

A może tak zacząć zbierać te wszystkie obcojęzyczne, zobaczymy z jakich krajów przytargano do nas almerki

A tak swoją drogą to jak zaopatrzyliście się w polskie instrukcje? Ja dostałem od dealera bo u nich kupiłem to auto, ale jak już ojciec kupił na gwarancji Notesa, tyle że bezpośrednio z za granicy to skurczybyki na infolinii powiedzieli że to kosztuje (koło 150zł ?).

Jak żonie sprowadziłem pande z niemieć to Fiat nie dość że przysłał gratis instrukcję to jeszcze napisali list z gratulacjami i podziekowaniami za bardzo dobry wybór.

Pozdrawiam, Yankee

Internet i instr w pdf-ie albo zakup na allegro ( koszt 50-90 zł )

Gość porcupine
A tak swoją drogą to jak zaopatrzyliście się w polskie instrukcje? Ja dostałem od dealera bo u nich kupiłem to auto, ale jak już ojciec kupił na gwarancji Notesa, tyle że bezpośrednio z za granicy to skurczybyki na infolinii powiedzieli że to kosztuje (koło 150zł ?).

Jak żonie sprowadziłem pande z niemieć to Fiat nie dość że przysłał gratis instrukcję to jeszcze napisali list z gratulacjami i podziekowaniami za bardzo dobry wybór.

Pozdrawiam, Yankee

Niestety ale z przykrością stwierdzam że salony Nissana to chyba najgorsza strona tej firmy!! Nie słyszałem żeby ktokolwiek powiedział dobre zdanie na ich temat :/ A wracając do instrukcji... Miałem polską z poprzedniej almerki, ale mam też z neta ściągniętą. Wystarczy trochę poszukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...