Gość 86Mateusz Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam posiadam Almerke N15 z 97r. 180tys. przebiegu i mam problem. W czasie jazdy lub odazu po uruchomieniu silnika zapala mi sie kontrolka hamulca awaryjnego. hamulce działaja poprawnie płynu tez jest wystarczajaco. Co moze byc tego przyczyna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jayc Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 stary nie chamulec lecz hamulec i nie ręczny a awaryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 mogl sie zawiesic plywak w zbiorniczku plynu Hamulcowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 albo coś z czujnikiem hamulca awaryjnego, tym przy lewarku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Co moze byc tego przyczyna?? Np. 50 groszy (albo i więcej!) mogło wpaść pod dźwignię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 dokładnie mi 5 zł przeszkadza ... ale nie mam czasu wyciągnąć... w zasadzie to nie przeszkadza... czasami tylko jak go docisne to sie zapala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.