Gość raf3118e Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Moze ktos z was wie, jaka jest odleglosc miedzy srubami na kielichach w Nissanie 200sx 1,8T 90/91r. Chodzi mi dokladnie o te sruby, ktore sa blizej srodka, tzn blizej silnika. I jeszcze o te dziury co sa w kielichach, jaka jest tez odleglosc miedzy nimi. Te sruby o ktore mi chodzi sa po prawej stronie tej dziury jak sie patrzy z gory na kielich. Bardzo potrzebuje tego info bo bez tego nie moge zaczac robic auta :/ :zly: Bede bardzo wdzieczny o kazde info, na gg i maila. Pozdrawiam Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 jaka jest odleglosc miedzy srubami na kielichach w Nissanie 200sx 1,8T 90/91r. Jedynie coś takiego odkopałem. Kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raf3118e Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Dzieki serdeczne, bardzo mi z tym pomogles. To teraz moge sie zabrac za naprawe auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.