Gość edison19 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Pora na mnie.Niedawno Zakupiony Sunny N13 gti. 1.6 110 wściekłych koników ;D Plany:?: Swap na CA18DE i wyciskanie soków z N/A uwaga!foty niesa pierwszej świeżóści ale obiecuje wrzucic nowe;D A tu Filmik Żeby Wiadomo Było O co Chodzi http://www.youtube.com/watch?v=wPj53O6Ezzk Pozdro!! Tutaj Inny Filmik Z Moja Nyska --->http://pl.youtube.com/watch?v=mqQvpbLNkNg nowe foty!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy46 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Hehehe jakis znany sunny no widzisz mowilismy z kumplem ze nie pozalujesz jak kupisz go bo autko naprawde warte... jak wsadzisz 1.8 to uuuu bedzie dobry pocisk pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 czekam z wilelka ciekawością na swapa,choć juzmoże wczesniej podobnego będę miał-muszę kupi ccos w miarę szybkiego ale taniego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 jesli to nie tajemnica ile trzeba zaplacic za takie GTi ???? Nielepiej dlubac to co jest teraz??? Tak czy owak fajny przecinak :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edison19 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ROKI - kwestia bardzo malych pieniedzy.za 4 tys mozesz kupic juz ladny okaz chociaz stosunkowo malo jest N13 GTi hatchback wiecej chyba coupe jest.A co do tego 1.6 (Ca16de) ma on 110 kucy dopracowany dolot seryjnie duzo niewycisniesz z niego duzo bardziej rozwojowy jest CA18DE chocby dlatego ze zmodyfkowane werjse tej jednostki ladowali do 180sx tudziez 200sx. Dzieki ROKI Swap planowany na po swietach jak sie troche dorobie:P mam juz na oku silniczek ale niewiem czy bedzie tak dlugo jak nie to zawsze mozna poszukac CA18DET ale to juz hardkor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.