Gość lenar Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 jade spogladam na licznik a on zaczyna wariowac jak dodawałem gazu to to wskazywał jak popuszcxzałem pedału to opadał ja znowu gazu i ok jka przyspieszazłem to tak podskakiwał do predkosci mniej wiecej z jaka jechałem .czurzby linka ile moze kosztowac tak mniej wiecej i jak zato sie zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 a predkosciomierz tak jak obrotek nie sa czasem na elektryce? bo tak cos mi sie zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lenar Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 zerknełem jest na lince bez obrotomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Hmmm linka Jak coś to tylko oryginał (koszt od 160 zł.) lub używka (ciężko dostępna w przystępnej cenie), jakbyś musiał wymieniać to szukaj raczej po klubowiczach niż po szrotach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lenar Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 wiem juz doszłem potrzebuje samego wkładu linki lub samego łebka od strony slimaka Posiada ktoś >>>>>>>>??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio-harry Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 a predkosciomierz tak jak obrotek nie sa czasem na elektryce? bo tak cos mi sie zdaje. dzięki za pozdrowienia kolego ale niewniem czy sie znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krol Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Mi tez padla linka, pekla w 2 miejscach (najpierw w srodku a jak pekla w srodku, to sie rozkrecila, zakleszczyla, i ukrecila sie przy samej koncowce przy skrzyni). Na szczescie w garazu znalazlem linke od predkosciomierza od.. WARTBURGA (tylko starego, z pionowymi swiatlami z tylu i okraglymi z przodu), tez byla peknieta, ale i tak byla duzo dluzsza od potrzebnego wymiaru. Z jednej strony jest koniec utluczony na kwadrat (ten musialem w nowej lince troszke podpilowac kamieniem, gdyz byl za duzy), a z drugiej chcialem zalozyc stara koncowke, co jednak mi sie nie udalo. Linka zastosowana jest z dosc dobrych materialow, zadne z wiertel posiadanych przeze mnie nie dalo jej, rady, koncowki przy skrzyni nie udalo sie wykozystac. Musialem zrobic nowa koncowke. Do tego celu wykozystalem rurke idealnie takiej samej srednicy, jak owa koncowka (niestety rurka aluminiowa, zobaczymy, jak dlugo pojezdzi). W pierwszej kolejnosci stworzylem "zabek" - uszczypnalem kombinerkami mocno (z pomoca imadla) tak, ze zmiazdzylem pol rurki - powstal zabek. nastepnie ja nieco doszlifowalem i umiescilem wewnatrz linke (docieta wczesniej na wymiar - uwaga, docinac szlifierka, telikatnie, aby linka sie nie rozlazla). przed zamontowaniem wyszlifowalem linke, gdyz byla nieco przyrdzewiala, przez co nie chcialaby sie gladko krecic w pancerzu. po wlozeniu linki zacisnalem ja powyzej zabka - na tyle delikatnie, by nie stracila swego okraglego ksztaltu. Przy wkladaniu w pancerz duzo smaru. na poczatku wskazowka, drgala po paru km jest wszystko super. zerowym kosztem Polecam, jesli jest taka mozliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja kupilem na alegro za 30pln używaną.Gość sie oglaszał że sprzeda sunny na części zadzwoniłem i mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lenar Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 ja to miałem łepek umielony obspawał obszlifował i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin00 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mam identyczny problem jak lenar z tym ,że ja mam licznik na elektryce. Co mogło paśc i ile to mnie może "skubnąć" ???? Panowie licze na wasze opinie.Pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krol Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Hmm mysle, ze swiruje Ci mechanizm, ktory masz w skrzyni (podobny do tego, ktory my mamy przy liczniku), po prostu w nowszych wersjach zostal on przeniesiony. Dobierz sie do tego ustrojstwa i wtedy kombinuj, moze da rade zrobic w domu samemu (Moze wystarczy przeczyscic / nasmarowac?) Tak mi sie TYLKO WYDAJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beret Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 drogi przedmówco a niby jak przeczyścić i przesmarować czujnik elektroniczny? koszt używki 100-250zł i na pewno musisz szukać identycznej wersji silnikowej i wyposażenia bo będzie przekłamywał... jest kilka rodzai tych czujników..najlepiej wymontuj swój i wtedy szukaj. Czujniki różnią się kolorem i ilością zębów. (jak wyjmiesz to zobaczysz o co biega) Aby wyjąć uf czujnik, odkręć śrubkę z góry przekręć go w prawo o 1/4 i wyjmij ze skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krol Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 a skad wiesz, ze mu sie po prostu cos nie zaciera?? Ja jestem zwolennikiem kombinowania - choc trace na to duzo czasu, to oszczedzam wielokrotnie i wciaz sie ucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beret Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 wiem bo sam wymieniałem, a czujnik jest smarowany olejem ze skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krol Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Aaa to respekt man, zwracam honor. Podpowiedz koledze wszystko co sie da. A nie da sie takiego speedometera zrecyklingowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi