bandi Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 wczoraj wymieniałem olej w silniku i patrze na osłone przegubu i jest smar na wierzchu szlak mnie już trafia 2 lata około wymieniałem cały przegub z osłona firmy JC bo hałasował na zakręcie,przegub jest cicho ale guma w harmonijce normalnie sparciała z starości???Panowie znacie jakiś dobry zamiennik abym znów nie musiał odrabiać zadan domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wiesz co - ja kupilem przegub JC - nie przezyl Roku. Na szczescie mialem paragon i udalo mi sie go zareklamowac. - Potem rowniez w JC kupilem przegub firmy GIL albo GAIL cus takiego - smiga od dawna bez zadnych problemow. Mozesz wymienic samą osłonę, w JC też mają, tyle ze sam wiesz ile to roboty z nią ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ponawiam pytanie: Jakiej firmy kupić gumy osłonowe przegubów zewnętrznych?? Które polecacie jako najlepsze.Aha, no i żeby w zestawie było wszystko co potrzeba przy wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Jakiej firmy kupić gumy osłonowe przegubów zewnętrznych?? Lobro-GKN-Spidan - te na pewno będą dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Lobro-GKN-Spidan - te na pewno będą dobre. Takie kupiłem. To jedna nazwa z trzech członów tak??? Lobro i GKN pisało na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 To jedna nazwa z trzech członów tak??? Lobro i GKN pisało na pewno Lobro-GKN to jest jeden koncern. Spidan - firma bliźniacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.