Nitram Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 devil-80, a masz zamontowany gaz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie. Benyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asahi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 cykle wymian :-filtr powietrza -co 60tyś km lub 2 lata (może być Filtron -ok.30zł) Oj częściej kolego, częściej...moim zdaniem raz na 20 tys ... Ja filtr powietrza i oleju wymieniam co roku razem z olejem i filtrem oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nie. Benyzna. daj takie jak masz napisane w instrukcji [ Dodano: Sro 28 Sty, 2009 08:51 ] zostań przy NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 W instrukcji są dokładnie takie jako standart: BKR5E ale jest również napisane ,że można stosować zimne: BKR6E lub BKR5E dlatego pytam ,które lepsze czy świece na tej aukcji są dobre? http://www.allegro.pl/item527814070_swieca...unny_cargo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johans Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Sam czytałem wcześniejsze posty i posłużyły mi za poradę. A oto moje decyzje i spostrzeżenia: olej wymieniłem na 10W40 mobil1, filtr oleju micro (koszt 22 zł), filtr powietrza Hearth Buss Jakoparts (i tu niewiem czy dobrze wybrałem koszt 28zł ). Do tego oleju weszło mi ok 2.9 litra (w instrukcji jest 3,2l) ale to może wynikać że nie wszystko ściekło (choć parę godzin ściekało) oraz, że instrukcja mówi o pojemności miski a nie o optymalnej wartości jaką należy wlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi