Gość upiorny Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam serdecznie. Jestem posiadaczem nissana almery N16 2.2Di (110PS).Niewiem czym jest to spowodowane ale jak na taką moc to auto jest "zamulone" dodam tylko , że po 2000obr/min jest poprawa ale do 2000 obr/min muł muł muł... Wiem, że turbinka zaczyna pracę koło 2tyś ale mimo wszystko auto jest zbyt słabe Proszę o jaką konstruktywna poradę z góry dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Na początek wywalić kata, a potem to już tylko chip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Sprzedać Almerę kupić BMW 535D gwarantuję że będziesz zadowolony :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 a moze masz zwalona przeplywke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam, mam podobny problem. A mianowicie: Posiadam almerę 1.5 benzyna z 2000r. Nie dawno zaobserwowałem że na biegu 1,2,3 jadąc do 2,5 tysiąca obrotów przyśpiesza powoli a po przekroczeniu 2,5 tys. czuć energiczne przyśpieszenie. Czy to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 @upiorny skorzystac z wyszukiwarki i poszukac sporej ilosci postow o utracie mocy i przeplywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.