Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 potrzebuje porady co i jakie czesci potrzebne beda do naprawy i co tam trzeba zrobic..... :/ :583: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 P0455 - sprawdz wtyczke od EVAP valve. jest pod autem za lewym tylnim kolem. jak nie przejdzie ti wymin zaworek P1448 - powiazane z P0455 zrob pierwszy to i drugi powinien odejsc P1800 - zawor od zmian fazy dolotu ci szfankuje. powinienes odnotowac spadek mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Camela Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 A ja mam dalej problem z kodem 1004, który jak się dowiedziałem prawdopodobnie odpowiada: P1130 code, Swirl Control Valve Control Solenoid Valve Dopisałem w wątku poniżej, ale chyba nikt nie zauważył, bo zrobiło się "Dodano" ale data ostatniego postu sie nie odswiezyła: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...c3ea411c#461834 jakiś pomysł, czy jednak się wybrać do ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.