Red1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 poczytajcie sobie http://moto.onet.pl/1470477,2217,artykul.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No to nieźle, znowu trzeba będzie się tam wybrać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cieniu Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Uff.. Moja jest po maju 2007 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dziś właśnie otrzymałem pismo z firmy leasingowej, iż mam się po to włąśnie udać do serwisu. A kto za wachę kasę zwróci :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szywal Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja mimo braku stosownego pisma byłem dziś (w związku ze zgłoszeniem rdzy nad szybą) w Bielu w serwisie i Pan grzecznie pokazał mi że mimo iż moja "nysa nawala" jest z przed maja 2007 to nie podlega akcji serwisowej. Niezłe co? Czy oni mają info tylko o autach kupionych w ich sieci dealerskiej? Moja jest z Niemiec więc może to jest powód? Pozdrowienia Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zajcew83 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Uff.. Moja jest po maju 2007 r. cieniu nie cieszyl bym sie na twoim miejscu bo moja navka byla zakupiona 11.07 a produkcja byla w 14.07.07 a i tak dostalem list w zwiasku wyzej wymienia usterka :/ napisali ze nie sa pewni w ktorych modelach jest feler i chca sprawdzic okreslona ilosc pojazdow. :570: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 bylem w t&t nic nie wiedza o akcji serwisowej , nie dostalem jeszcze pisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 nissan polody w kaliszu tez jeszcze nic niewie .. musiał bym sprawdzic poznan bo tam u polodego kupowałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SLIDER Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja też dostałem pisemko z Czech, :one: byłem w serwisie w Kielcach i przeprogramowali mi poduchy, ale jak dzwoniłem się umawiać na serwis to nic nie wiedzieli i dopiero oprogramowanie ściągali. Zostawiłem im NAVARKĘ na 2h, dostałem Tiide zastępczo i po sprawie. Kielce działają nieźle...... :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Do mnie też dotarło pisemko, ale na akcję się załapałem już 3 ygodnie temu przy okazji wymiany oleju :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 w t&t już wiedzą - nowy soft wgranie około godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 to podjade cos to daje ten soft nowy czy tylko poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 to podjade cos to daje ten soft nowy czy tylko poduszki z tego co czytałem tylko poduszki lub aż poduszki zadziałanie- czas jest bardzo ważny dla kondycji kierowcy i pasażerów podczas kolizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkopl Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja podjechałem a tu szok..... Okazuje się, że ominęły mnie 4 akcje serwisowe: 1. sprawdzenie kolumny kierowniczej 2. sprawdzenie mocowania kurtyn powietrznych 3. wymiana tylnych półosi 4. przeprogramowanie poduszek powietrznych Samochód na cały dzień do serwisu i wszystko zrobione... (oczywiście ze free) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 mam nadzieję że jak będzie mi się kończyć gwarancja to będzie akcja "wymiany auta na nowe" A na razie zrobiłem poduszki - auto odbierałem w grudniu 2007 ale przy okazji reklamacji pękniętego mieszka skrzyni biegów i "pęcherza" na srebrnej okleinie nakładki lusterka udało się zrobić i poduszki... Aha, dla zainteresowanych: - kiedyś sprawdzałem amortyzatory i wyszła oprócz niskiej (wg. subiektywnej oceny stacji diagnostycznej) sprawnosci duża różnica na kołach tylej osi - do 30%. Sprawdziłem w serwisie Nissana: - sprawność 48% i 49% - wg. ASO sprawność od 40% do 60% daje wynik dobry.... Że niby na "takich" gumach nie wyjdzie lepiej... - koła każdej z osi idealnie tak samo [ Dodano: Sro 26 Mar, 2008 22:32 ] ps. pytali czy wpisać w książkę gwarancyjną zmianę oprogramowania. Powiedziałem ze jest mi obojętne - i nie wpisali, że niby niektórzy klienci nie chcą wpisywać bo to lepiej przy odsprzedaży będzie świadczyć o aucie.. Ale mają to odnotowane w systemie podobnież o szerokim zakresie użytkowania i sprawdzalności po nr VIN. A swoją drogą to trochę bez sensu, bo pęknięty mieszek wajchy skrzyni biegów i puchący "chrom" na lusterkach przy wymianie w/w części mi wpiszą w Książkę Gwarancyjną. A jakbym nie chciał, że to niby będzie lepsze przy odsprzedaży to co? Nie wpiszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi