Gość KamRut Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam Czym czyścicie te plastikowe elementy w środku autka? Jakich środków używacie? Co Waszym zdaniem przynosi najlepszy efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja korzystam z Shell Cockpit Cleaner'a - nie zostawia tłustych śladów, nie nabłyszcza sztucznie matowego plastiku i dobrze chroni przed osiadaniem kurzu. Nie mam natomiast pomysłu na czyszczenie przednich słupków w N16, które są jakby włochate (coś jak brzoskwinia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ja korzystam z Shell Cockpit Cleaner'a ) Do normalnego czyszczenia też tego używam, środek jest super. No nic jak się zrobi ciepło, to może zacznę to jakoś czyścić, wiem, że dobrze schodzi brut płynem do szyb na amoniaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.