Gość grzesio-harry Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 mam problem z ze spryskiwaczem tylnej szyby nissan sunny 93r 3drzwiowy od miesiąca niedziała spryskiwacz i niewiem co sie dzieje sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i wszystkie sa ok. Po drugie rozebrałem tapicerke w tylnej klapie i co sie okazało płyn nie dochodzi wogóle do węzy włączyłem zapłon i uruchomiłem wycieraczki a tu nic ani kropoeka wszystkie węże suchutkie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Sprawdź pompkę jak tak. Jak pompka jest sprawna to może gdzieś weżyk się zatkał. Jak nie to, to przewody od pompki sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio-harry Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 sprawdze byc może że jakis wężyk sie zatkał od zbiorniczka z płynem pompka słychać że pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Już wiele razy było pisane na forum. Mógł paść silniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ja raz też miałem taką opcje, okzało sie ze coś na parkingu wpierdzieliło mi część przewodu :/ przejżałem i wymieniłem gdzie trzeba i działa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio-harry Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ja raz też miałem taką opcje, okzało sie ze coś na parkingu wpierdzieliło mi część przewodu :/ przejżałem i wymieniłem gdzie trzeba i działa ... no niewiem zobaczymy postaram sie zobaczyc jutro i sprawdzic wszystkie wężyki i silniczek. Za wszystkie odpowiedzi i porady dzięki serdeczne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.