Gość lukas22 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam wszystkich użytkowników. Chciałem się zapytać jakie są w Waszej ocenie osiągi tego auta. Może w porównaniu z innymi autami. Mam micre k11 '96 1.0 16v , wiem że to bardzo lekkie i zrywne auto, ale chodzi mi o dokładne dane jakie Wam się udało zaobserwować... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 lukas22, Wiem, ze jesteś nowy, ale poszukaj na forum masz duzo informacji na temat osiągów, spalania, wad i zalet. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 http://www.motofakty.pl/testy_i_porownania/dane_techniczne/ Cześć możesz tu poszukać albo na podobnych stronach ale różne źródła różne dane podają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 witamy i zapraszamy do przejrzenia dokładnie działu MICRA powinieneś znalezc wszystko czego potrzebujesz :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.