Gość papier Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam. Właśnie zakupiłem Nissana Almerę Tino i mam pewien problem ! Czy mółgby ktoś powiedzieć jak działają wam oryginalne radia nissana z odtwarzaczem CD ? Mi czyta tylko niektore płyty, prosiłbym o odpowiedz czy da radę jakoś nagrac CD zeby odczytywał normalnie ? Proszę o odp. P.S.Jaki format pliku ma byc żeby to odczytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henioslupsk Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witaj Radio cd w tino chodzi raczej ok i nie mialem z odczytywaniem plyt cd-rom Ogolnie jakosc fabrycznego sprzetu pozostawia wiele do zyczenia proponuje wiec jakis upgrade jesli sluchanie muzyki w aucie jest dla ciebie istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyjka Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 To prawda - fabryczne radio działa taksobie. Mi także nie czyta wszystkich płyt - być może laser jest zabrudzony, jeszcze się nie zabrałem do jego czyszczenia. Szczerze mówiąc to nawet CD jest mi nie potrzebne - kupiłem na allegro transmiter mp3 wpinany do gniazda zapalniczki i słucham mp3 ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek.s1 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja tylko przeczyściłem laser spirytusem i gra ok. Przedtem nie cztał nawet orginałów,a teraz wszystko jak leci! pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.