bravo_ Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wita. W którym miejscu jest ta obudowa? na przedniej szybie, za lusterkiem wstecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staaasiu Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 siemanko, mam pytanko, czy posiadają koledzy może schemat bezpieczników do navary ??? interesuje mnie podświetlenie zegarów - który bezpiecznik za to odpowiada i gdzie się znajduje z góry dzięki za pomoc, jeśli ktoś ma schemat to bardzo proszę na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanak Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) super funguje robota na 5 min. Edytowane 10 Lipca 2016 przez tanak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porez Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Super poradnik. Roboty na 5 minut i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_GD Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 ...Wiem, że odkopałem bardzo stary wątek, ale opisane rozwiązanie nadal działa Bardzo dziękuję za opis i zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzechos Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Super patent brawo dla kolegi który wstawił post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi