Gość konradmatyja Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam Serdecznie, po raz pierwszy na forum. 1 Kupiłem X z Francji i zuważyłem, że ma nową podłogę bagażnika. Nowa, bez rysy. Sęk w tym że jest jakby pół cm za długa nie wchodzi w swoją lożę. Auto nie wygląda na wypadkowe, choć mój brat wjechał tyłem w szopę (tylko zarysował zderzak, inne plastiki pasują super) 2 Druga sprawa to miałem w nim nawigację, w której ktoś wyrwał monitor LCD i sterczą mi tylko bebechy. Czy ma ktoś pomysł co z tym zrobić? PS za***iście chodzi po wydmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Najlepiej takowy wyświetlacz założyć ^^ Może po prostu coś się stało z tą podłogą poprzedniemu właścicielowi, np. osikał ją pies (jeśli psa woził w bagażniku) lub coś innego. Jest taka możliwość przecież. No chyba że auto NIE jest bezwypadkowe, to mógł mu ktoś tak uderzyć w dupe że go złożyło troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 konradmatyja, zobacz od spodu auta jak wyglada podloga. Raczej nikt nie wymienia samej blachy wewnatrz auta, bo jakby sie porysowala to trudno. A monitora poszukaj w rozbitkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konradmatyja Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Sprostuje Jednak sie okazało że podłoga pasuje, tylko jednak brat jak udeerzyl tylem to przesunal jakas belke pod zderzakiem i mi X'a skrocil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.