Gość daniellus Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam Kolegów Pojawił się w moim aucie problem z działaniem kierunków, a mianowicie: tylny kierunkowskaz nie działa. Myślałem, że to zarówka się zjarała ale to nie to. Od piątku mam niedziałający lewy tylny kierunkowskaz, a dziś zauważyłem, że prawy tył też czasami przestaje się zapalać. Żarówki są ok i bezpieczniki też. Gdzie szukać przyczyny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Jeśli zasilanie dochodzi do gniazda żarówki, to może wystarczy sprawdzić, przeczyścić przewód masowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Usterka usunięta. Przyczyną był brak masy w oprawce gniazda żarówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.