Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] Jaki polecacie centralny zamek do Micry K11, 3 drzwiow

Gość tofel3

Rekomendowane odpowiedzi

To zależy ile masz kasy? Ja mam w Micrze oryginalny Nissana ale teść w Yarisce założył najtańszy z Allegro i od roku nie ma z nim żadnego problemu.

Ja bym ci polecił coś z górnej półki nie kupuj tego co najtańsze mój ojciec też zakupił taki tani zamek jak na allegro pierwszą zimę przeżył bez problemu jednak na drugiej szlak go trafił i nie dało sie nawet auta otworzyć bo ciągle drzwi zatrzaskiwał :kosci:

Gość majsterus

ja też mam najtańszy z allegro... :D

działa :P dodatkowo brat skonstruował układ który sygnalizuje kierunkami zamknięcie i otwarcie drzwi - (1,5s).

te najtańsze tego nie mają :P

więc przepłacanie nie ma sensu. Kwestia leży w precyzyjnej instalacji siłowników a nie w cenie :P

Kwestia leży w precyzyjnej instalacji siłowników a nie w cenie :P

Dokładnie :one: Jak kupisz na allegro i poprawnie zamontujesz to Cię nie zawiedzie ;)

Gość Pablo_Snk

wiadomo, nie najtańsze ale kup nie wygórowane, bo to Ci i tak nic nie da, jak ktoś będzie chciał włamać się do twojego auta to użyje zagłuszacza fal i Tobie będzie wydawało się, ze zamknąłem drzwi, kierunki mrugnął ale tak naprawdę drzwi dalej będą otwarte i to nie zależnie czy kupisz cetralny za 100zł czy za 200zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...