Gość art75 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 witam przepaliła sie 18W Koito... chciałbym ją czymś zastąpić ? prosze o wsparcie techniczne pozdr art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojtas Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Dobre pytanie. U mnie zarowki jeszcze swieca ale co zrobic jak sie przepala? Szukalem w internecie cos podobnego ale niestety nigdzie nie znalazlem tych japonskich wynalazkow. Do gniazd pasuja zarowki caloszklane 5 i 10 watowe takie jak sie stosuje w swiatlach postojowych, jednak moc swiecenia jest o wiele mniejsza niz oryginalow. Moze ktos wymyslil jakis sprytny patencik i podzieli sie informacja. Ja akurat jestem elektronikiem i jezeli nie znajdzie sie oryginalna zarowka to zapodam czerwone diody LED o mocy 1W. Efekt bedzie murowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foster Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 witamprzepaliła sie 18W Koito... chciałbym ją czymś zastąpić ? prosze o wsparcie techniczne pozdr art Bez większych problemów powinieneś dostać W16W marki Tungsram lub Hella i po problemie. Koszt około 4pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.