Gość m.belniak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam mam pytanie czy licznik z P11.144 pasowałby do primery P11?? a 2 pytanie to czy ktoś sie orientuje jaka średnice skrętu ma właśnie ten model primery(P11)?? aha... i jak odróżnić model silnika?? chodzi o:SR20De(130km) i SR20DE(150km) czy gdzies to jest napisane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 m.belniak nazywaj tematy tak, żeby nakreślały zawartość na początek poczytaj tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33740 odnośnie licznika to te liczniki mają inne rozmieszczenie prędkościomierza, obrotomierza i wskaźników, czy fizycznie będą pasować - nie wiem co do 2 pytania poszukaj odpowiedzi w dziale Nissan Power Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 DEH ma czarna pokrywe zaworow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 witajcie myslę, że w dobrym miejscu pytam a nie chciałem zakładać oddzielnego tematu a mianowicie jak się ma zakładanie licznika od P11 GT do WP11? próbowałem właczyć ale problem polega na tym, iż jedynie wskaźnik od temperatury idzie na samą górę licznik się nie włącza i reszta bez zmian.. jeżeli ktoś robił podobne rzeczy i wie jak to ogarnąć byłbym wdzięczny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.