Gość maxima92 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam czy ktoś orientuje się co jest zamontowane w maximie J30 3.0 V6, 24V, 92 r pasek czy łańcuszek rozrządu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 J30 3.0 V6, 24V, 92 r Jeśli 24V, to VE30DE - Trzy łańcuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima92 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 dzieki za pomoc! [ Dodano: Nie 02 Mar, 2008 18:38 ] a jeszcze jedno pytanie czy orientujesz sie moze ile kilometrów można zrobić na takich łańcuchach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ile kilometrów można zrobić na takich łańcuchach?? Maxima z tym silnikiem to u nas rzadkość. Natomiast w A32 z silnikiem VQ wiem o wymianach po 300 i 400 kkm. Zaczęły trochę chrobotać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 w A32 z silnikiem VQ wiem o wymianach po 300 i 400 kkm. Zaczęły trochę chrobotać. - Tak, zetknąłem się z takimi przypadkami w necie. Jednak przy regularnych wymianach oleju i normalnej eksploatacji* żywotność rozrządu powinna się równać żywotności całego silnika. Maxima z tym silnikiem to u nas rzadkość. - Myślę, że w tym przypadku miarodajna może być opnia jacy V6. ----------- * z tymi silnikami nie trzeba się pieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Maxima z tym silnikiem to u nas rzadkość. - Myślę, że w tym przypadku miarodajna może być opnia jacy V6. ja mam 12v nie 24v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 No taka maximka to faktycznie u nas żadkość, polowałem na taką ale nie znalazłem nic ciekawego, bardzo przyjemnie sie zbiera w manualu. MAXIMA92 czy twoje autko jest koloru czarnego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima92 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Moje autko jest srebrne. i cena za którą ją kupiłem jest śmieszna 2000zł)) wcześniej miałem tez j30 tylko 12V i blacha mi się sypała znalazłem taka okazyjną cene i się nei zastanawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.