Gość bodix Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam! Mam w Micrze K11 oryginalny alarm - na pilocie są dwa górne przyciski które działają (miga dioda w pilocie po naciśnięciu) ale z alarmem się nic nie dzieje. Czy może ktoś wie do czego one mogą być? Czy może być tak że w tym alarmie mam wyjście na np. otwieranie tylnej klapy (dodatkowy kanał)? Dzięki z góry za info... POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Zapodaj jakieś zdjęcie bo nie wiemy jak ci pomóc. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bodix Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ok - chwilowo nie jestem w domu i nie mam dostępu do aparatu jak tylko będę mógł to wrzucę - dzięki za chęci... POZDRAWIAM [ Dodano: Czw 06 Mar, 2008 22:22 ] Zapomniałem że zdjęcie mogę zrobić również telefonem - przecież nie musi być super ZDJĘCIE PILOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.