Gość kamilek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 może jakiś link do fotek micry z zawiasem -35mm ??? prosze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 http://www.micra.pl/galeria.html Na tej stronie jest trochę fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 nie ma tam żadnej -35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ale co dokładnie chcesz zobaczyć na tych zdjęciach z zawiasem -3,5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 dokladnie i bez zadnych bodykitów. TERAZ TO JA SAM MOGE WAM PRZESŁAC FOTY BO MOJA MICRA JUZ LEZY I CAŁKIEM SYMPATYCZNIE WYGLĄDA, MAJĄC PEWNE FUNDUSZE POSTANOWLEM ZMONTOWAC SOBIE SPRĘZYNY -35 MM , ALE NAJPIERW ZA RADĄ MOJEGO ZNAJOMEGO Z MIKRA KLUB POLSKA SPRUBOWALEM PRZYCIĄĆ STARE SPRĘZYNY O 2 OGNIWKA I ZAKLEPAĆ NA PALNIKU KOŃCÓWKI BY SIEDZIAŁY W KIELICHACH JAK TRZEBA TAK DLA PRÓBY BO I TAK MIAŁEM KUPOWAĆ NOWE SPRĘRZYNY... EFEKT CAŁKIEM POZYTYWNIE MNIE ZADZIWIŁ AUTKO SIADŁO I JEST TROSZKE SZTYWNIEJSZE A JAZDZA PO DZIURACH NIE DENERWUJE TAK JAK NA SPORTOWYCH SPRĘRZYNACH ... TAK WIEC NARAZIE ZAKUP NOWYCH SPRĘRZYN ODROCZONY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.