Gość bartekn19 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 mam małe pytanko zo oznaczają kable pod fotelem kierowcy i pasażera czyżby to było podgrzewanie foteli. Jedna wtyczka jest pod siedzeiem a druga w oparciu. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 To najprawdopodobniej wtyczki do bocznych AirBagów. Niektóre, dobrze wyposażone N-15 stki miały boczne poduchy. Podgrzewane fotele również występowały ale to bardzo rzadko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekn19 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A ty masz takie kabelki pod siedzeniem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Fotele z airbagiem mają naszywki z informacją na samej górze oparcia od strony słupka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronik Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja mam takie kabelki i są to wtyczki do bocznych AirBagów. Sprawdź na fotelach od strony drzwi czy masz naszywki z napisem AIRBAG. Pozdrwaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pmvoodoo Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ja tez mam kabelki,ale nie ma żadnej naszywki ?? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekn19 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ja mam naszywke AirBagów ale nie sadze że są to boczne poduchy bo na słupkach nic niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jedna wtyczka jest pod siedzeiem a druga w oparciu krzesło elektryczne :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ja mam naszywke AirBagów ale nie sadze że są to boczne poduchy bo na słupkach nic niema Boczne poduszki są są zintegrowane z fotelem w jego zewnętrznej części. Mają zapewnić ochronę kierowcy/pasażera podczas uderzeń bocznych. Na takie fotele nie wolno zakładać pokrowców (chyba, że specjalne - przystosowane do poduszek bocznych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.