Gość Dominik Minio Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Witam. Mam problem z CD zintegrowanym w konsoli. Krótko mówiąc płyta nie chce wyjść. Słychać tylko jakieś przeskakiwanie - jakby trybów i nic. A po drugie płyta która jest w środku nie chce się odtwarzać. Ktoś wie jak się do tego zabrać albo gdzie i do kogo podjechać koło Szczecina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasna Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Cześć. I co ?dałeś radę z tym CD? bo ja dziś mam to samo, co można zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ostatnio mi tez sie tak zacięła płyta. Powodu nie znam, ale wyciągnąłem radio później zdjąłem przedni panel (ten plastik) i palcami wyciągnąłem płytę Po tym zabiegu i złożeniu wszystkiego do kupy wszystko zaczęło działać normalnie (dziwne) Dodam że ja moje radio to model CY460 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.