Gość zupanos Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam problem z migaczami: na początku miganie ustawało po kilku mignięciach potem miałem opcje ze świeceniem na stałe teraz praktycznie w ogóle nie migają czy to jest wina przerywacza? jaki to ma być przerywacz? gdzie się mieści pod kierownicą (jak to wygląda)i czy jestem w stanie to sobie sam wymienić? dziękuję z góry za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polo987 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Czesc jak byc potrzebowal przerywacza albo calego przeloncznika do kierunkow lub ew.inne czesci do nissan micra k11 to mam cale takie auta na czesci zapytania pisac na PW lub prosze o tel.505-674-700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koltr Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 zastosuj od maluha jeśli to cie jeszcze interesuje to zrobie foke jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.