Gość tonek Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 właśnie oglądam TVN Turbo, z bananem na twarzy obejrzałem nowego GTR'a, premiera w Genewie. Jednak nissan nie umiera Za rok do kupienia, chłopaki, odkładamy :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 właśnie oglądam TVN Turbo, z bananem na twarzy obejrzałem nowego GTR'a, premiera w Genewie. Jednak nissan nie umiera Za rok do kupienia, chłopaki, odkładamy :diabel: za jaki rok? juz moge skladac zamowienie i gwarantowana dostawa czerwiec tego roku :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy46 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 hahah o tonek chlopie masz stare informacje o gtr-ze juz dawno glosno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 no to się pewnie na powtórkę naciąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 no to się pewnie na powtórkę naciąłem powtórkę ?, o tym GTR're 2 lata już się mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 powtórkę ?, o tym GTR're 2 lata już się mówi a od mówienia do premiery sądzisz upłynął jakiś czas?? o podróżach do innych galaktyk też się mówi..... http://www.roadlook.pl/genewa-2008/genewa-...marca-2009.html gdyby ktoś chciał poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ano swietna maszynka bylem niedawno na autoshow http://s66.photobucket.com/albums/h251/woj...show/?start=120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.