Gość benek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam, Proszę o opinię ile będą kosztowały naprawy lakiernicze z tych zdjęć? Auto jest mechanicznie w super stanie i cena okazyjna. Proszę o szybką pomoc, bo mam jechać po auto lada chwila. foto 1 foto 2 foto 3 [/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mapeciontko Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 od części okolo 200zł nie wiem jak w wiekszych miastach czyli na zdjeciach widoczne 3 czesci uszkodzone wiec okolo 600 zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beret Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 zależy od warsztatu....jeden powie że zaprawki, drugi że błotnik do malowania. Co do tylnej klapy to już cięższy temat. A ten wkręt na plastiku tylnej klapy to w jakim celu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 tylny błotnik do wycięcia i wstawienia reperaturki o ile takie są. tylna klapa w stanie tragicznym, samochód musiał być uderzony w tył wg mnie klapę lepiej wymienić na inną to samo z błotnikiem samo lakierowanie z polerowaniem żeby to miało sens ręce i nogi trzeba liczyć ok 1000zł pomijam warsztaty w stodole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Sądze że w 800zl sie zmiescisz bez zadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.