Gość Amba Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Może głupio z pierwszą usterką tego typu wyskakiwać na forum ale pojawił mi się drobny wyciek , i tu moje pytanie czy to z pompy oleju czy jest tam jeszcz coś ?- wychodzi jakby zaraz pod głowicą w sumie nawet nie wyciek tylko sączenie no ale jednak Jeśli trzeba sciagać pompe oleju to da się doniej kupić uszczelki czy na silicon? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Może głupio z pierwszą usterką tego typu wyskakiwać na forum ale pojawił mi się drobny wyciek , i tu moje pytanie czy to z pompy oleju czy jest tam jeszcz coś ?- wychodzi jakby zaraz pod głowicą w sumie nawet nie wyciek tylko sączenie no ale jednak Jeśli trzeba sciagać pompe oleju to da się doniej kupić uszczelki czy na silicon? Z góry dzięki Obrazek Nie masz sie co martwic, to normalne w SRkach, ze sie tam pocą. Widzisz na bagnecie ubytek oleju? Jak nie to nie ma czym sie przejmowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Jeśli trzeba sciagać pompe oleju to da się doniej kupić uszczelki czy na silicon? Głowica leży na kadłubie i pompie oleju. Pod głowicą jak wiadomo jest uszczelka i możliwe, że ona troszkę puściła. Pomiędzy pompą a kadłubem jest silikon. Tak jak i pomiędzy miskami olejowymi a kadłubem. Jak byś chciał wydobyć pompę, no to te miski trza zdjąć. Pompa nie wyjdzie z pomiędzy głowicy a miski. Można też od drugiej strony, jeśli wyciek mamy na pewno pomiędzy pompą a głowicą - zdjąć głowicę. Także myślę, że te sączenie jakiś czas tam jeszcze będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.