Gość czyzbyroman Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 W moim nissanie z 1990r. N13 1,6i SLX hat. znajduje sie instalacja wspomagania układu kierowniczego tj. pompa i przewody zasilające. Niestety sprzedający wymontował maglownicę. Ile taka maglownica może kosztować i gdzie ją kupić i czy taka operacja opłaca się.Czekam na porady, a może ktoś chce kupić tą pompę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 To ja w ogóle nie masz maglownicy to to auto nie jeździ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czyzbyroman Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Miły kolego auto ma maglownicę tylko bez wspomagania-zwykłą. Auto cały czas jeździ. Jeź dzi bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Kiedyś sam szukałem takiej maglownicy do mojego, od jednego gościa usłyszałem 150zł była sprawna ale ciekła. Myślałem nad nią bo moja wcale nie działała, potem dałem sobie spokój. Udało się naprawić swoją. Na giełdzie do Opli golfów etc. ceny krzyczeli od 100 do 500 i więcej. Trzeba by szukać na szrotach :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czyzbyroman Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dziękuję za pomoc znalazłem maglownicę ze wspomaganiem w sklepie internetowym "inter cars". Szerokiej drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ile się ceni taka maglownica? Kupujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.