Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10/W10] Swap SUNNY 2,0 GTI ----> P10 1.6 gaźnik

Gość sulej44

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sulej44

jak w temacie, jest do kupienia SUNNY 2,0 GTI bity, i zastanawiam sie nad tym czy da rade poprzekładać z niego graty do mojej primerki- silnik, pół ośki, skrzynie o ile sie czymś różni bak itp. co o tym myslicie?

a przy okazji pytanie-

wczoraj zauważyłem że tylnie koło obciera mi o coś takiego- i doszedłem z mechanikiem do wniosku że mechanik założył częśc z prawej strony na lewą... bo jest wygienta w złą strone.. co to za cześc dokładnie i ile kosztuje;]

cca31f58414450ce.html

FOTKA

Gość marceli

Witaj!

Gdzieś na forum ktos kiedys juz o to pytal i zdaje sie ze niebardzo to wchodzi w grę.

DS-y mają inna elektryke silnika i to nie spasi.Trzeba by cala elektryke ciągnąć chyba ale czy to zadziala????

nie będą ci pasowały połosie, łapy silnika i belka pod silnikiem...

Gość sulej44

czyli jednym słowem nie opłacalne?? lepiej poszukać jakiejś bitej primerki gt i poprzekładac graty?? a jak by była to p11? a nie p10? też pewnie bedą problemy?? i lepiej szukać p10?

[ Dodano: Nie 09 Mar, 2008 13:14 ]

a ta cześc na fotce to wiecie dokładnie jak sie to nazywa??

[ Dodano: Nie 09 Mar, 2008 13:24 ]

a co myslicie o tym?? http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4093963 ??

to jest niby gt, ale w hb nie były chyba montowane seryjnie, a pozatym oznaczenie slx z tyłu.... i niby jeszcze nie pali silnik...

za ile ktoś by sie podjął przekładki silnika, półosiek , baku itp??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...