Gość sulej44 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 jak w temacie, jest do kupienia SUNNY 2,0 GTI bity, i zastanawiam sie nad tym czy da rade poprzekładać z niego graty do mojej primerki- silnik, pół ośki, skrzynie o ile sie czymś różni bak itp. co o tym myslicie? a przy okazji pytanie- wczoraj zauważyłem że tylnie koło obciera mi o coś takiego- i doszedłem z mechanikiem do wniosku że mechanik założył częśc z prawej strony na lewą... bo jest wygienta w złą strone.. co to za cześc dokładnie i ile kosztuje;] FOTKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witaj! Gdzieś na forum ktos kiedys juz o to pytal i zdaje sie ze niebardzo to wchodzi w grę. DS-y mają inna elektryke silnika i to nie spasi.Trzeba by cala elektryke ciągnąć chyba ale czy to zadziala???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 nie będą ci pasowały połosie, łapy silnika i belka pod silnikiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sulej44 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 czyli jednym słowem nie opłacalne?? lepiej poszukać jakiejś bitej primerki gt i poprzekładac graty?? a jak by była to p11? a nie p10? też pewnie bedą problemy?? i lepiej szukać p10? [ Dodano: Nie 09 Mar, 2008 13:14 ] a ta cześc na fotce to wiecie dokładnie jak sie to nazywa?? [ Dodano: Nie 09 Mar, 2008 13:24 ] a co myslicie o tym?? http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4093963 ?? to jest niby gt, ale w hb nie były chyba montowane seryjnie, a pozatym oznaczenie slx z tyłu.... i niby jeszcze nie pali silnik... za ile ktoś by sie podjął przekładki silnika, półosiek , baku itp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 GT to na pewno nie jest według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sulej44 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 no sie właśnie też zastanwiam... napisałem do gościa zapytanie i czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.