Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ile wytrzymały wam amorki w K11 ??

Pawcior

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jak wyzej.. ja na moich sachsach advantage przejechalem ok 120 tysiecy, wiec kwalifikowac do wymiany, czy ze 30k pociagna jesczze ?. w zakretach auto dobrze sie trzyma, drogami krajowymi i przy 150 sie trzyma....ale z drogami wojewodzkimi, wsiami juz gorzej ( zanazcam ze wies poza obszarem zabudowanym to tak okolice 80-100 jade) tylko jest cholernie twarde i buja na takich ,,muldach'' na jezdni, na stacje diagnostyczna nawet co wjezdzac nie mam bo tam maja jakies dziwaczne uzradzenia co zle wskazuja nieraz..jak to ocenić na oko..(poza naciskaniem na maske i puszczaniem bo od tego to slady sie robią) :P

ja wymieniłem przy 120tyś

• 4 tygodnie później...

ja na swoich zrobilem 176 tkm ale juz wyraznie czuc bylo ze sa do wymiany. Polecam gazowki kayaby i tokico. Super kompromis pomiedzy komfortem a sztywnoscia.

przy 170tkm do wywalenia na prostej juz cala d*pa chodzila, ale przod jeszcze daje rade . Z tyłu mam teraz gazowe, a jak z przodu bede wymienial to tez na gazowe.Jest twardziej i głosniej ale przynajmniej tak nie buja na zakretach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...