Gość kleven Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam, Szukając lamp przeciwmgielnych do Almery model N16 z roku 2002 natknąłem się na prywatne ogłoszenie, w którym sprzedający pisze, że ma takie lampy i pasują one zarówno do takiej Almery jak również do Nissana Micry K11 2000-2002. I teraz wpadłem w zakłopotanie bo te lampy troszke jednak się różnią od lamp jakie znalazłem np. w sklepach internetowych. Moje pytanie brzmi - czy te lampy są faktycznie takie same? Tzn. czy pasują do obu modeli? Czy mam jakieś złudzenie optyczne związane z kształtem tych lamp? Proszę o rzetelną informację. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 kształt by się zgadzał tylko żeby zdjęcie pokazywało dokładniej zaczepy to bym coś mógł powiedzieć więcej [ Dodano: Wto 11 Mar, 2008 19:24 ] widać że te są montowane na stałe a moje są na zawiasie i można je regulować zaraz wlepię fotkę starego który wymieniałem [ Dodano: Wto 11 Mar, 2008 19:33 ] zaznaczyłem zawiasy a w kółku był uchwyt do główki od regulacji wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kleven Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ok. Czyli jeśli zainstaluje te lampy tzn. że nie będę mógł ich regulować? Nie bardzo kumam? Nadają się czy nie bardzo? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 nie wiem czy są dwie wersje do naszego modelu o tym kształcie klosza ale wystarczy zajrzeć pod zderzak i zobaczyć jakie masz mocowanie lampy i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.