Gość Corfy Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jestem posiadaczem Nissana Navara i fanem CB radio. Widziałem fragment programu w TVN Turbo w trakcie którego montowany był podsufitowy panel z miejscem do zamontowania CB radio. Pieknie maskuje całe pudełeczko z CB. Czy ktoś ma namiary na producenta lub sprzedawcy takiego panela podsufitowego? Bardzo ładnie to wygląda, z dodatkowym oświetleniem ... Kto to moze sprzedawać w Polsce? W salonach Nissana oczywiście nic o tym nie wiedzą. Pozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 W dziale Navara masz podobny tamat. To jest konsola dachowa African Outback czy cuś takiego ale jest dostępne w sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSB Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Czy ktoś ma namiary na producenta lub sprzedawcy takiego panela podsufitowego? ...a proszę bardzo, tylko nim klikniesz w linka, usiądź. Outback Roof Console Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Czy ktoś ma namiary na producenta lub sprzedawcy takiego panela podsufitowego? ...a proszę bardzo, tylko nim klikniesz w linka, usiądź. Outback Roof Console Też byłem zainteresowany tą konsolą... ale cena :galy: SZOK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtasnissan Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 http://www.wyprawa4x4.pl/info/konsola_dach...akiet-2358.html Tutaj macie z Pl sklepu ale cena niestety nic nizsza, wrecz przeciwnie ale tez sie nad tym zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.