Darek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam, panowie czy przekładanie ECU wiąże się z koniecznością przeprogramowania NATS'a, czy pop prostu przekładamy odpalamy i jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 programujemy nats - dopiero jedziemy - albo zmieniamy ecu razem z immo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Rozumiem że taka zabawa tylko w ASO. Wiesz może ile za to cenią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Rozumiem że taka zabawa tylko w ASO. Wiesz może ile za to cenią? Myśle że niekoniecznie ASO np. Coobcio wymieni ci bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ja teraz wymieniałem komputer w P10 do GA16DE m nie twierdze że są takie same ale co nieco moge powiedziec o natsie ;-) 1. komputer przełożyłem od P11 i zaden numerow na jego obudowie nie zgadzał się z moimi. 2. Możesz wymienic moduł immobilisera (audiolink) lub wprogramowac swoj stary immo do nowego kompa. zrobi Ci to kazdy kto dysponuje jakims czymś do podłączenia sie do twojego kompa. W aso za te czynnosc w Warszawie licza sobie 240zl, w Kielcach 150zl. Zrobilem to w Warszawie na placu grzybowskim u goscia za 50zl, i to tylko dlatego ze kumplowi zdechl launch ktorym najczesciej sie posilkuje przy dlubaniu w autkach. Przypuszczam iz u Ciebie bedzie tak samo,jak nawet nie prosciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.