Gość Butryn Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ja mam taką folie przyklejoną na zegary i odradzam takie rozwiązanie.Po pewnym czasie ona się odkleja szczególnie w miejscach podświetlenia(na cyferkach itd.) wygląda to obrzydliwie. Lepiej zastosować LED'y. odkleja sie? Mi normalna tasma trzyma w czterech rogach LCD i juz 2 lata bez problemu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Mysle ze jest troche nie wyraznie zrozumiane to wszystko... folie podkleja sie tylko na ekranki LCD (czyli auto klima lub zegar) Jesli chcecie normalne zarowki zmieniac to najlepiej wlozyc juz LED'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Butryn, Ma racje lepiej już diody led Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość reCON Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja wymieniłem żarówki na LEDy w desce, popielnicy i w schowku nad popielniczką. Deske mam podświetloną na niebiesko oprócz wyświetlaczy które podświetliłem na biało i muszę przyznać że trochę ciemno jest w szczególności słabo widać wskazówki i chyba powrócę do białego podświetlenia. Tylko ciekaw jestem czy białe LEDy poradzą sobie tak dobrze jak oryginalne żarówki. Myślę jeszcze nad rozebraniem całych zegarów i użyciem wiekszej ilości diód boję się tylko że później nie dam rady dobrze ustawić wskazówek. Może ktoś kombinował coś z tym? Reszta czyli schowek(biała LED podchodząca lekko pod niebieski) i popielniczka(dioda niebieska) świecą bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi