Gość kamilek Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 mam pytanko czt fotele kubełki z k10 podchodzą bez przerubek do k11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dobre pytanie Ktoś już interesował się tym na Forum ale inicjatywa umarła Zakupiłeś już te kubełki? W jakim są stanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 sądze że jak kupisz kubełki to , jeśli troszke zapału masz , a niebeda pasowały idealnie to da rade troszke przerowbic mocowanie i wejde , ja nie miałem okazji miec takowych:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ja nie miałem okazji miec takowych:P no niestety ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.