Gość mona0015 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Hejka. Otóż mam taki problem. Od jakiegoś luż dłuższego czasu mam problem z ogrzewaniem w BB. Samochód wolno się nagrzewa. Jaki może być tego powód ? Było coś czyszczone ale nic to nie dalo ;/ Może trzeba jakieś części wymienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tararam Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Hejka. Otóż mam taki problem. Od jakiegoś luż dłuższego czasu mam problem z ogrzewaniem w BB. Samochód wolno się nagrzewa. Jaki może być tego powód ? Było coś czyszczone ale nic to nie dalo ;/ Może trzeba jakieś części wymienić ? Możliwe, że termostat się zawiesił i cały czas BB chodzi na tzw. dużym obiegu płynu chłodzącego. Konieczna może być wymiana tego elementu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 zacząłbym od tego jak mówi kolega tararam- to najbardziej prawdopodobna przyczyna kiepskiej wydajności ogrzewania- a czyszczoną miałaś nagrzewniczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tytan Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 To jest na 95% zawieszony termostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.