Gość pers Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Wald, piękna Sentra, powodzenia w modach :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Na twoim miejscu wywalił bym jeszcze ten regulator BRC zamontowany na wyjściu z parownika to na początek puźniej przeniusł bym parownik bliżej BLOSA no i pomyślał o zmianie parownika na jakiś inny bo BRC nie są rewelacyjne :/ no i oczywiście regulacja na Hamowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 konkretny projekcik się szykuje-ta sentra niezle wygląda,a z pomocą coobcia napewno zyska niezłe osiągi-będę obserwował jak posuwają się pracę[bardzo to ciekawe,bo sentra jest u nas mało popularna] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Na twoim miejscu wywalił bym jeszcze ten regulator BRC zamontowany na wyjściu z parownika Tez o tym mysle tylko czy moge go odlaczyc od okablowania bez zadnych konsekwencji? [ Dodano: Nie 04 Maj, 2008 23:03 ] bardzo to ciekawe,bo sentra jest u nas mało popularna Wlasnie o to chodzilo, tyle ze w kazdym warsztacie, wulkanizacji itp. trzeba tlumaczyc co to jest Specjalnie zdjalem oznaczenia modelu Jedynie koles od ktorego kupowalem felgi odrazu wiedzial jakie to auto i jakie koła powinno mieć. [ Dodano: Nie 04 Maj, 2008 23:07 ] Ale najblizszym modem bedzie zalozenie centralnego zamka bo juz coraz bardziej denerwuje mnie jego brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 samo odpięcie przewodów niewiele pomoże :/ ten regulator zmniejsza przepływ gazu i reguluje skład względem sondy lambda jednak w ogóle nie wiadomo czy ta elektronika działa ja bym go wywalił odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja wiem ze trzeba go wywalic tylko czy zostawic go pod maska gdzies podpietego do kabli i niech tam sobie w powietrzu działa czy go odlaczyc i schowac w domu? A co do tego czy to wogole dziala to nie sadze bo po co by montowali normalna srube za nim [ Dodano: Wto 06 Maj, 2008 12:15 ] ja bym go wywalił odrazu Powstal problem :/ Wykrecilem go ale on jest raczej nierozbieralny takze w reduktorze pozostala dziura i nie mam jak podpiac weza. Moze ktos wie gdzie mozna takie cos kupic, chodzi o rurke ktora z jednej strony wkreca sie w reduktor a z drugiej nasuwa na nia waz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 jedz do gazownika który montuje instalacje BRC napewno będzie miał taką rórkę ze starego parownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Tak musze zrobic bo wczoraj objechalem wszystkie sklepy gazowo-hydrauliczne i nic takiego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ew dorobić w autoszlifie na grochowskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 no i jakoś ucichło w tym projekcie...dzieje się coś?jakieś pomiary gtechem>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Narazie prace eksloatacyjne przegub, swiece, oleje itp. No i tydzien temu zakupilem felunek od N14 GTI. Tylko teraz bedzie potrzebny czas na wyczyszczenie ich zeby sie jakos prezentowaly. [ Dodano: Wto 15 Lip, 2008 22:29 ] A oto fotki z pracy nad felgami. W drodze do domu: Felgi w stanie dobrym lecz bardzo zabrudzonym, nie dalo rady tego doczyscic goraca woda z mydlem. Tu juz dwie wyczyszcone srodkiem do felg. Wszystkie wyczyszcone Jeszcze pastowanie I po polerce No i nareszcie po przekladce opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ładnie na tych felunach się prezentuje, ps. wóz został w rodzinie - jakieś dalsze jego mody się szykują - kolektor wydechwy ? Czy już zamieniłeś na maxi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja juz nic z nim nie bede robil, postaram sie go zostawic w rodzinie poniewaz jest zrobiony na tiptop teraz i niechcialbym go sprzedawac komus obcemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi