Gość bartur Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Czesc, Mam pytanie, czy macie jakies "obcykane" żarówki do reflektorów, które mozecie polecic? Pytam dlatego, ze moja primerka ma soczewkowe h7 i troche mi sie zdaje, ze za slabo swieca... Zastanawialem sie nad Philipsem Vision Plus albo takim wynalazkiem Philips GT150 - mowia ze niezly, tylko ze krocej chodzą... Czekam na opinie. bartur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wader Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Mam te żaróweczki i są super- żywotnośc wcale nie jest taka mała-ale światło jest ok- kupuj- chyba najtaniej to cena za komplet z postojówkami ok. 100 zł. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 testowałem: zwykłe, osram silverstar, osram cool blue, philips blue vision ultra. te ostatnie mam w długich, mijania i pozycyjnech. barzo dobrze świecą i dobrze wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ja mam cool blue osrama od pół roku i jestem bardzo zadowolony. Barwa światła zbliżona do barwy dziennej, o niebo lepsza widocznośc niż przy standardzie. Polecam, cena jeszcze do przyjecia - ok. 37 zł/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Ja jutro zakładam Philips Blue Vision, także dam znać jak świecą, bo te co mam teraz to strasznie słaba jakość - słabo świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ja miałem wczesniej jakies BOSCH i lipa była kupiłem Philips Blue Vision i teraz jest super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khavior Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja podczepie sie pod opinie poprzednich kolegow - uzywam Philips Blue Vision i sa rewelacyjne. Wprawdzie nie sa to pseudo-ksenony jakby mogla wskazywac nazwa i opis, ale daja mocnym bialym swiatlem. Widocznosc rewelacyjna!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.