Gość t.o Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam serdecznie! Po sprzedaży N16 pozostało mi kilka części, w tym między innymi to: http://piekielko.pl/~s7/nissan/ Cóż to może być i jaką to nosi fachową nazwę? Szukałem informacji ale póki co znalazłem tylko, że jest coś związanego z klimatyzacją pozdrawiam t.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krunch Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 a jakiej to jest tak mniej wiecej wielkosci? ja bym to nazwal czujnikiem cisnienia w ukladzie ale moge sie mylic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 osuszacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Skraplacz w ukladzie klimy razem z czujnikiem ciśnienia w układzie:)) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.