Jarek104 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Czy są gdzieś w Polsce doistępne białe boczne kierunkowskazy do N14? Albo czy orientuje się ktoś, czy podejdą te montowane w almerach N15? Nie uśmiecha mi isę targanie z Anglii za 100zł, wolałbym dostać je gdzieś tu na miejscu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=bia%B3e -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=10221 może to Ci coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 w zakupach grupowych temat sprzed 3 lat Zacząłem w nim kilka dni temu temat grupowego zamówienia, ale cisza... Może odezwie się ktoś, kto przerabiał temat... Jak się wkurzę, to zamówię z GB, ale trochę drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Kurcze szkoda że nie ma na to jakiegoś patentu :/ Całkowicie by one odmieniły autko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marecki_1966 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja swoje N-14 (1992r) kupiłem już z takowymi. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Marecki_1966 zapodaj fotę jak się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marecki_1966 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Przy najbliższej okazji :mikolaj: [ Dodano: Pon 14 Kwi, 2008 10:57 ] Kurcze szkoda że nie ma na to jakiegoś patentu :/ Całkowicie by one odmieniły autko... A może by tak do Vanisa wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Marecki, a nie chciałbyś za dobrą flaszkę się zamienić na zwykłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ja u siebie tez mam chyba biale ...kurcze nawet uwagi nie zwrocilem zaraz chyba zejde i zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarros Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jak się wkurzę, to zamówię z GB, ale trochę drogo... tez bym takowe zanabył :diabel: jakby sie kolega zdecydował to chetnie bym sie przyłaczyl i bysmy podzielili koszta ! :one: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No to jest nas dwóch Ja zdecydowany już jestem. Całkowity koszt wyjdzie coś ok 85zł, wiec mogłoby być lepiej, no ale czego się nie robi dla wygladu Niska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi