SAnti Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam Mam do Was prośbę, a mianowicie: czy są u was w pobliżu jakieś auto-złomy z serenami? Szukam dyszy spryskiwaczy szyby przedniej do sereny, u mnie w okolicy takich cudów na złomach nie ma. Może jakby ktoś spotkał się z takim czymś to był bym wdzięczny (finansowo). Na allegro chcą od 80-100zł, wg mnie trochę dużo. kontakt ze mną: gg: 6543793 mail: santi86@o2.pl priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dejwid Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 no troche duzo ;/ od mnie przez allegro chcieli 50zl ale mieli tylko prawa a mnie jest potrzebna lewa ;/ osobiscie nie widzialem nigdzie w poblizu sereny na szrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 A może odkręcić sąsiadowi? :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 A może odkręcić sąsiadowi? :diabel2: nie da rady [ Dodano: Pon 17 Mar, 2008 20:55 ] Na allegro chcą od 80-100zł, wg mnie trochę dużo. I pewnie tyle bedziesz musial dać ,albo wytrwale szukaś może trafi sie jakiś co sprzeda taniej,generalnie tel. w łapke i jedziesz ogłoszenie po ogłoszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam Mam do Was prośbę, a mianowicie: czy są u was w pobliżu jakieś auto-złomy z serenami? Szukam dyszy spryskiwaczy szyby przedniej do sereny, u mnie w okolicy takich cudów na złomach nie ma. Może jakby ktoś spotkał się z takim czymś to był bym wdzięczny (finansowo). Na allegro chcą od 80-100zł, wg mnie trochę dużo. kontakt ze mną: gg: 6543793 mail: santi86@o2.pl priv Aż za dużo chcą. Może zamiast szukać na szrotach oryginał od Sereny spróbuj dopasować od innych samochodów. Może da się. Trochę trzeba poszukać i jest szansa że coś się dopasuje. Nie musi być identyczny, aby dał się wpasować i spełniał swoją rolę. Pomyśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hugo Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Szukam dyszy spryskiwaczy szyby przedniej do sereny, u mnie w okolicy takich cudów na złomach nie ma. Ha. Ja również chętnie bym kupił, bo od kierowcy tak się zapchała lewa strona, że nawet drut ani sprężone powietrze tego nie rusza.Na allegro chcą od 80-100zł Chyba im się w głowach poprzewracało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Szukam dyszy spryskiwaczy szyby przedniej do sereny, u mnie w okolicy takich cudów na złomach nie ma. Ha. Ja również chętnie bym kupił, bo od kierowcy tak się zapchała lewa strona, że nawet drut ani sprężone powietrze tego nie rusza. mi też się jeden zapchał, a drugi nie daję się wyregulować. Czy lewy jest taki sam jak prawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CrissG Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 SCzy lewy jest taki sam jak prawy? Są różne: prawy jest ze sztywnym trzpieniem do nasadzenia wężyka "6" lewy ma dodatkowe wyprowadzenie obrotowe - - na upartego najlepsze są dwa prawe Dodatkowo poważny problem z montażem lewego (dostęp) - ale daliśmy radę + spinacz biurowy jako dociągacz - lekki szlif pilniczkiem (żeby idealnie przylegał) ... i śmigamy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.