Gość prezespolski Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam, męczyłem się dzisiaj ale nie moge za nic zdjąć obicia przednich drzwi żeby dostać się do glośników . Wiecie może jak to zrobić? odkręciłem śrubkę pod klamką, zatrzaski popuszczały ale dalej trzyma tak jakby na środku;/. Proszę o pomoc Pzdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Może napisz jeszcze który Patrol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezespolski Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 GR z 94r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jak boczek styka się z boczną szybą to musisz ją opuścić i dopiero ci puści na górze. A z boku to pewnie ten nibypodłokietnik trzeba rozbebeszyć, powinna być śrubka, a pod podłokietnikiem kolejne. Ja tak mam w Terrano, w GR powinno być podobnie (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 A z boku to pewnie ten nibypodłokietnik trzeba rozbebeszyć, powinna być śrubka, a pod podłokietnikiem kolejne.Ja tak mam w Terrano, w GR powinno być podobnie (chyba) jest dokładnie tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezespolski Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 dzięki koledzy;), jutro spróbuję się pobawić. Chcę zmienić głośniki i wygłuszyć troszkę go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No to powodzenia w wygłuszaniu Zależy jak mocno go chcesz wyciszyć, będzie to troszkę roboty :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk1 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 piszecie zeby pisac ????? sruba klamki, sa dwie sruby ktore widac po wyjeciy chwytu drzwi....odkrecasz i wyciagasz nie opuszczajac nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Paweł nie irytuj się tak - bądź co bądź to post z przed 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk1 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 w sumie to tak...ale czytam ile wlezie po kupieniu parcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Cieszę się że przybył nam następny właściciel parcha na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi