slayer17 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Mam pytanko kolejne. Mianowicie, czy reperaturki siłownika sprzęgła i pompy sprzęgła składać "na mokro", czyli uprzednio smarując uszczelki płynem hamulcowym czy "na sucho" czyli bez smarowania żadnego? Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 czy reperaturki siłownika sprzęgła i pompy sprzęgła składać "na mokro", czyli uprzednio smarując uszczelki płynem hamulcowym Na mokro, czyli tym, czym zalejesz układ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Czyli tak, jak tłoczki hamulcowe? Tak myślałem, bo jakoś mi się nie widzi, żeby te uszczelki na sucho pracowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.