Gość vargo Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam ! Mam problem z nissanem sunny ! po wymianie klocków hamulcowych pokazuje mi sie podczas szybkiego duszenia hamulca światełko od hamulca ręcznego i niestety lewe koło się strasznie grzeje rozebrałem to ponownie sprawdziłem czy wszystko jest ok i tak to wygląda w czym może być problem ??? z góry dziękuje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 to ze zapala ci sie kontrolka ręcznego może byc spowodowane zbyt małą ilością płynu - nawet niewielki brak spowoduje miganie kontrolki proponuje dolać troszke powyżej max, co do grzania sie koła moze cylinderek jest walnięty albo sie zblokował , trzeba by sie bliżej przyjżec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazii666 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Masz mało płynu hamulcowego sprawdź czy zaciski nie stoją tz. tłoczki zacisków i prowadnice. Najlepiej przesmaruj obie te żeczy wazeliną techniczną Oczyść jażma zacisków i przesmaruj smarem miedziamym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vargo Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 OK dzięki dziś zrobię tak jak napisaliście wieczorem dam znać czy to właśnie jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.