Gość KILERT3 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam.. Od niedawna jestem posiadaczem n 13 gti i juz mi sie zaczely problemy Generalnie silnik nie pracuje na jednym cylindrze i nie jest to wina swiec,czy tez tych cewek zaplonowych,bo iskra jest na tym cylindrze :zdziw: Czyzbym musial we wtryski zajrzec?? Jesli ktos ma jakis pomysl z gory dzieki,pozdrawiam all yakuza family Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 skoro swieca daje iskre to zmierz mu sprezanie i zajrzyj do wtrysu tego cylinda - jesli masz ga16de (lub ga14) - jesli gaznik to jeszcze ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KILERT3 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 taa..co najsmieszniejsze to kompresja wynosi 12.3 na kazdym garze nie znam jeszcze oznaczenia silnika, w kazdym razie 1.8 16v gti z osobna cewka na kazdy gar.. [ Dodano: Pią 21 Mar, 2008 00:09 ] to moje Sloneczko uleczone.. co sie okazalo pekla sprezyna od zaworu wylotowego..me szczescie siega zenitu..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 to moje Sloneczko uleczone.. co sie okazalo pekla sprezyna od zaworu wylotowego..me szczescie siega zenitu..pozdro I sam uleczyłeś...? pali silnik? jeździ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KILERT3 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 sam sie troche balem.. zlecilem to znajomemu,natomiast bacznie go obserwowalem :DDDD jednak nie jest az takie straszne..chodzi,dziala,poki co go ukladam do 3,5 tys obr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KILERT3 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Bombel, Witam,widze w koncu net dziala tak wiem,ze w 200sx sa takie,wyglada identycznie jak moj ale znajac zycie rozni sie bebechami w srodku mialbym dla Ciebie zderzaki od GTI nawet pod kolor.. pozdrawiam i najlepsze zyczenia swiateczne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Generalnie silnik nie pracuje na jednym cylindrze Na 4? bo iskra jest na tym cylindrze Może za słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KILERT3 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 elo bombel tak ie wlasnie zastanawiam nad tym zderzakiem..i nie wiem,bo co chwila gdzies zagarniam ale poki co nie szkodliwie [ Dodano: Czw 27 Mar, 2008 13:34 ] no w razie niemca jest jak ktos pilnie bedzie potrzebowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.