Gość michal198724 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam,bardzo proszę o instrukcję do nissana quest 3.5v6,model 2004 na mój email michal198724@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 w sieci jest bardzo obszerna serwisówka oczywiście po angielsku, nie mam teraz linku, ale sam szukałem do Questa 2002 i znalazłem wtedy do wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piterous Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam Mam nadzieję że instrukcję do Quest-a już Pan znalazł, może ktoś posiada informację na temat cześci i innych żeczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarbia Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 jeśli chodzi o części (Qest 2004 do 2007) to silnikowe są takie same jak do murano ,maximy .można kupić przez internet w usa tylko doliczyć trzeba cło (ok 5%) i 22 % vat od wszystkiego . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.